Ajax site

      
Redirectionare 2% din impozitul pe venit catre copiii cu autism!

Inchiriere spatii cladire birouri Victoriei
Spatii birouri - in centre de afaceri - Piata Victoriei
Bucuresti, Piata Victoriei
Pret: 4,200.00 EUR
Agent: Remus Marinate
office@meyers.ro
0761.181.172
» click pentru mai multe detalii
Bucuresti - Ion Mihalache ( apartamente - 2 camere - 1 Mai )
Vanzare apartament 2 camere 1 Mai
Vanzare apartament 2 camere Bd.Ion Mihalache, suprafata utila 60 mp, finisat lux.
75.000,00 EUR
Vanzari
Bucuresti - Domenii ( apartamente - 3 camere - 1 Mai )
Vanzare apartament 3 camere Domenii
Ion Mihalache – Domenii vanzare apartament 3 camere situat in loc constructie 2014 la etajul 3/3, suprafata utila 75 mp, decomandat, 2 bai,
95.000,00 EUR
Vanzari
Bucuresti - Bucurestii Noi ( apartamente - 2 camere - Bucurestii Noi )
Apartament de vanzare 2 camere Bucurestii Noi
Bucurestii Noi – Bazilescu vanzare apartament 2 camere situat la mansarda (3 din 3) in bloc constructie 2014, finisat, decomandat
46.000,00 EUR
Vanzari
Bucuresti - Bucurestii Noi ( apartamente - 2 camere - Bucurestii Noi )
Vanzare apartament 2 camere Bucurestii Noi
Bucurestii Noi aproape de parcul Bazilescu vanzare apartament 2 camere cu suprafata utila 50 mp, decomandat situat la etajul 3 din 3 (mansarda) in bloc constructie 2013
46.000,00 EUR
Vanzari
Bucuresti - Piata Unirii ( Spatii birouri - in apartamente - Unirii )
Inchiriere spatiu birouri Unirii
Unirii inchiriere 6 camere pentru birouri, zona ultracentral magazin cocor, renovat, et, 4\6, 138 mp, termopan,aer conditionat acces stradal, vedere stradala, 3 balcoane.
800,00 EUR
Inchirieri
Bucuresti - Aviatorilor ( Spatii birouri - in vile - Aviatorilor )
Inchiriere spatiu birouri vila Aviatorilor
AVIATORILOR inchiriere duplex etaj 1 si 2 din P+3, 200 metri patrati, 5 camere, terasa, in vila cu arhitectura deosebita atat la exterior cat si la interior. Este nemobilat insa la cerere se mobileaza. Pretabil atat birouri cat si locuinta.
2.500,00 EUR
Inchirieri
Bucuresti - Titulescu ( apartamente - 3 camere - Piata Victoriei )
Inchiriere apartament 3 camere Victoriei Titulescu
Piata Victoriei - Tiytulescu inchiriere apartament 3 camere situat la etajul 1 din 10 pe sos. Nicolae Titulescu, anvelopat, la 4 minute de metrou apartament mobilat pentru locuit si o camera pentru birouri, balcon pe toata lungimea apartamentului, se accepta birouri si/sau locuinta (studenti etc).
350,00 EUR
Inchirieri
Bucuresti - Piata Victoriei ( Spatii birouri - in apartamente - inchiriere birouri PIATA VICTORIEI )
Inchiriere spatui birouri Piata Victoriei
Piata Victoriei inchiriere spatiu birouri 73 mp, 3 incaperi, bloc cu paza, lift, situat la etajul 4, vedere spre Piata Victoriei,la 1 minut de metrou.
450,00 EUR
Inchirieri


MEYERS Agentie imobiliara Bucuresti sector 1 va ofera acum acces la peste 2000 de anunturi imobiliare, la peste 1700 de oferte si la cel putin 300 de cereri imobiliare, din toate segmentele de piata ale domeniului imobiliar. Din anul 2005 agentia se ocupa cu inchirieri spatii birouri in Bucuresti, cu spatii comerciale de vanzare si de inchiriat, cu apartamente de vanzare in Tineretului, Ion Mihalache, Piata Domenii, Floreasca, Dorobanti, Primaverii, precum si cu inchirieri de apartamente in zona centrala, ultracentrala si de nord.
Scopul agentiei imobiliare este acela de a satisface orice tip de cerere din partea clientilor, chiar daca aceasta iese din tiparele obisnuite. In decursul celor 10 ani de imobiliare, am reusit sa tranzactionam cu succes peste 800 de imobile, si asta doar in Bucuresti. Prioritatea noastra este intelegerea nevoilor clientilor nostri.
Fie ca doriti sa inchiriati sau sa vindeti o proprietate, puteti apela la serviciile noastre oricand; va vom servi cu placere.
Serviciile imobiliare ale agentiei includ si servicii pentru proprietarii care nu locuiesc in tara sau care calatoresc foarte mult, asa incat nu au efectiv cum sa se ocupe de proprietatile pe care le detin, acestea fiind sau nu inchiriate. Acest tip de serviciu este prezentat integral la pagina Property management.
Oferim servicii de consultanta imobiliara gratuita clientilor care cumpara prin agentia noastra orice tip de proprietate; consideram de datoria noastra sa informam clientii corect asupra legislatiei imobiliare, asupra taxelor, impozitelor, a viciilor si nu in ultimul rand al pericolelor din acte.

Abonare la newsletter

Agentii imobiliare Bucuresti | Apartamente de vanzare Bucuresti | Apartamente 2 camere Bucurestii Noi | Agentii imobiliare sector 1

© 2006 - 2015 MEYERS™ Marca inregistrata | Termeni si conditii