Ajax site

      

Inchiriere cladire birouri Titulescu
Spatii birouri - in centre de afaceri - Titulescu - Grivita
Bucuresti, Titulescu
Pret: 3,000.00 EUR
Agent: Remus Marinate
faraemail@faraemail.ro
0761.181.172
» click pentru mai multe detalii
Bucuresti - Lascar Catargiu ( Spatii birouri - in centre de afaceri - Piata Victoriei )
Piata Victoriei inchiriere spatiu birouri
Piata Victoriei - Lascar Catargiu spatiu de birouri situat la etajul 1/6 in imobil constructie 2008, suprafata utila 135 mp desfasurata pe 3 camere+open space, finisaje clasa A.
1.350,00 EUR
Inchirieri
Bucuresti - Stirbei Voda Berthelot ( Spatii comerciale - restaurante )
Inchiriere restaurant complet mobilat
Stirbei Voda - Gen. Berthelot inchiriere restaurant, cu bucatarie echipata cu cuptor pe lemne. Pe parter sunt 30 mp cu 10 - 12 locuri iar la subsoll sunt 110 mp si o capacitate de 60 de persoane.
1.500,00 EUR
Inchirieri
Bucuresti - Pache Protopopescu ( Spatii comerciale - restaurante )
Cedare afacere restaurant complet
Pache Protopopescu cedare afacere restaurant cu terasa complet mobilat si utilat, 60 de locuri in interior si 30 pe terasa.
45.000,00 EUR
Inchirieri
Bucuresti - Universitate ( apartamente - Garsoniere - UNIVERSITATE )
Inchiriere garsoniera Universitate
Universitate - Balcescu inchiriere garsoniera dubla mobilata si utilata IKEA, 52 mp utili, situata la etajul 5 din 8, aer conditionat, masina de spalat, bloc dotat cu lift, videointerfon, situat la 2 minute de metrou.
300,00 EUR
Inchirieri
Bucuresti - Toamnei ( Spatii birouri - in vile - Eminescu )
Inchiriere birouri in vila Toamnei
Eminescu - Toamnei inchiriere vila pentru birouri sau/si locuinta D+P+3E, constructie 1998, compusa din 7 camere, 310 mp utili, 2 balcoane si terasa la ultimul nivel, bucatarie mobilata si utilata, baie pe fiecare etaj, 3 locuri de parcare (unul in garaj si 2 in fata vilei).
2.350,00 EUR
Inchirieri
Bucuresti - Domenii ( apartamente - 3 camere - 1 Mai )
Vanzare apartament 3 camere Domenii
Ion Mihalache - Domenii in bloc constructie 2013, vanzare apartament 3 camere decomandat, situat la parter, cu vedere pe spate, finisat lux, 70,06 mp utili, apartamentul se vinde cu terasa exterioara de 12 mp inclusa in pret, imobil locuit in totalitate, vecini selecti.
110.000,00 EUR
Vanzari
Bucuresti - Piata Victoriei ( Spatii birouri - in centre de afaceri - Piata Victoriei )
Inchiriere spatii cladire birouri Victoriei
Piata Victoriei - Buzesti inchiriere cladire de birouri compusa din P+3, 450 mp utili, 3 nivele open space + 1 compartimentat, cladire construita in anul 2006, cu centrala proprie pe fiecare nivel, contorizare pe fiecare nivel. Posibilitate parcare langa cladire pe baza de abonament lunar.
4.200,00 EUR
Inchirieri
Bucuresti - Ion Mihalache ( apartamente - 2 camere - 1 Mai )
Vanzare apartament 2 camere 1 Mai
Vanzare apartament 2 camere Bd.Ion Mihalache, suprafata utila 60 mp, finisat lux.
75.000,00 EUR
Vanzari


MEYERS Agentie imobiliara Bucuresti sector 1 va ofera acum acces la peste 2000 de anunturi imobiliare, la peste 1700 de oferte si la cel putin 300 de cereri imobiliare, din toate segmentele de piata ale domeniului imobiliar. Din anul 2005 agentia se ocupa cu inchirieri spatii birouri in Bucuresti, cu spatii comerciale de vanzare si de inchiriat, cu apartamente de vanzare in Tineretului, Ion Mihalache, Piata Domenii, Floreasca, Dorobanti, Primaverii, precum si cu inchirieri de apartamente in zona centrala, ultracentrala si de nord.
Scopul agentiei imobiliare este acela de a satisface orice tip de cerere din partea clientilor, chiar daca aceasta iese din tiparele obisnuite. In decursul celor 10 ani de imobiliare, am reusit sa tranzactionam cu succes peste 800 de imobile, si asta doar in Bucuresti. Prioritatea noastra este intelegerea nevoilor clientilor nostri.
Fie ca doriti sa inchiriati sau sa vindeti o proprietate, puteti apela la serviciile noastre oricand; va vom servi cu placere.
Serviciile imobiliare ale agentiei includ si servicii pentru proprietarii care nu locuiesc in tara sau care calatoresc foarte mult, asa incat nu au efectiv cum sa se ocupe de proprietatile pe care le detin, acestea fiind sau nu inchiriate. Acest tip de serviciu este prezentat integral la pagina Property management.
Oferim servicii de consultanta imobiliara gratuita clientilor care cumpara prin agentia noastra orice tip de proprietate; consideram de datoria noastra sa informam clientii corect asupra legislatiei imobiliare, asupra taxelor, impozitelor, a viciilor si nu in ultimul rand al pericolelor din acte.

Abonare la newsletter

Agentii imobiliare Bucuresti | Apartamente de vanzare Bucuresti | Apartamente 2 camere Bucurestii Noi | Agentii imobiliare sector 1

© 2006 - 2015 MEYERS™ Marca inregistrata | Termeni si conditii