Ajax site

       Ajutăm copiii cu autismTermeni si conditii

 Acceptare:

Prin accesarea si navigarea  in situl meyers.ro, acceptati neconditionat Conditiile de mai jos si toate legile aplicabile. Acceptati orice modificare, imbunatatire sau schimbare ulterioara a sitului. Daca nu sunteti de acord cu cel putin o conditie de utilizare va rugam sa nu utilizati situl www.meyers.ro.
 

Termeni:

Site, website, meyers.ro, www.meyers.ro = www.meyers.ro

Utilizator = persoana fizica sau juridica ce acceseaza situl www.meyers.roConditii:

Situl www.meyers.ro este un site de anunturi imobiliare. Toata informatia prezenta in sit este supusa dreptului de autor daca nu se specifica altfel si este pusa la dispozitia utilizatorilor doar pentru prezentare si informare. Utilizatorii pot folosi informatia prezenta in scop personal si comercial.

Toate ofertele prezentate sunt publicate asa cum sunt trimise. Desi facem eforturi in acest sens, nu putem garanta in totalitate disponibilitatea ofertelor la un moment dat si nici acuratetea informatiilor prezentate, in sensul in care acestea pot contine atat erori cat si modificari ulterioare introducerii lor in site. Pentru a putea confirma sau infirma disponibilitatea unei/unor oferte, utilizatorul trebuie sa ceara verificarea disponibilitatii prin e-mail sau telefonic persoanei care a publicat anuntul.


Termenii si conditiile pot fi schimbati in orice moment, fara preaviz. Consideram ca este de datoria dvs. sa vizitati aceasta pagina cat se poate de des, pentru a putea fi la curent cu modificarile survenite. Continuarea utilizarii sitului www.meyers.ro inseamna acceptul dvs. cu privire la forma actuala a termenilor si conditiilor.
Acestea au fost actualizate astazi 14 mar 2016. 

 

Abonare la newsletter


Ultimele cautari: vanzare apartamente 3 camere dorobanti, apartament in vila dorobanti capitale, inchirieri birouri bucuresti, inchiriere restaurante, apartamente dorobanti floreasca, apartamente de inchiriat bucuresti, apartamente de vanzare dorobanti, birouri bucuresti, spatii birouri, apartamente de vanzare bucuresti, apartamente noi, vile dorobanti, vanzare vile herastrau, apartamente noi floreasca, 2 camere 1 mai, apartamente de vanzare unirii 2 camere, apartament 2 camere dorobanti, apartamente 3 camere ion mihalache, apartament 3 camere unirii, vanzari apartamente domenii, apartamente de vanzare decebal, apartament nerva traian, vile domenii, agentie imobiliara domenii, apartamente 3 camere tineretului,


Agentie imobiliara Bucuresti | Inchirieri birouri Bucuresti | Agentii imobiliare Bucuresti | Birouri de inchiriat sector 1 | Real estate Bucharest | Apartments for rent | Apartmente noi Bucuresti | Vanatorii de case |

© 2006 - 2019 meyers.ro | Termeni si conditii

www.meyers.ro Web analytics